Despre IASICON

Istoric

Fondată în 1958, IASICON S.A. este o companie de construcţii. Ne-am separat în 1992 din Trustul Regional de Construcţii şi ne-am organizat ca o societate fondata de acţionari privați, cu capital integral romanesc.

Elaboram proiecte si lucrari in diferite forme de colaborare, avand propria baza de productie cu spatii de depozitare inchise si deschise, cu acces la calea ferata pentru beton si mortar, line pentru productia prefabricatelor din beton si betoanelor armate, atelier pentru elementele din metal, lemn, aluminiu si tamplarie din PVC si detine propriul parc auto si mecanizare.

Organizarea companiei este făcută după o schemă managerială flexibilă, cu compartimente bine delimitate care relaționează ușor și se completează în orice moment.


Performanta

Întreaga activitate a firmei se supune imperativelor calității, compania primind numeroase premii și trofee pentru obiectivele puse în operă.

IASICON S.A. are performanţe financiare ridicate, cu o cifra medie de afaceri pentru ultimii 3 ani de 98.897.515 lei, ce se reflecta prin realizarea de noi investiţii din profitul reinvestit in proiecte proprii imobiliare, in activitati hoteliere si in dezvoltarea unor noi capacităţi de producţie pentru construcţie şi montaj, fapt care a dus la diversificarea activităţii şi creşterea productivităţii.

Anul Cifra de afaceri
2011 102,133,225 lei
2012 93,894,169 lei
2013 100.665.151 lei

Dispunem de capital propriu suficient pentru asigurarea unei autonomii de executie de peste 2 luni iar fluxul de numerar disponibil ne permite plata la timp a datoriilor curente.


Excelenta

Prin intermediul companiei IASICON S.A. oferim tuturor partenerilor nostri posibilitatea de a realiza constructii remarcabile calitativ, predate la timp si in bugetul stabilit. Avem o temelie sanatoasa de valori cum ar fi: simțul de răspundere, respectul tradiției și al onoarei, grija pentru detaliu și dragostea pentru munca bine făcută, ce ne asigura noua si beneficiarilor nostri atingerea scopului comun de a construi eficient si durabil. Va invitam sa aflati mai multe despre compania noastra si sa ne faceti placerea de a va avea alaturi de noi ca parteneri.