Despre IASICON

Istoric

Fondată în 1958, IASICON S.A. este o companie de construcţii. Ne-am separat în 1992 din Trustul Regional de Construcţii şi ne-am organizat ca o societate fondata de acţionari privați, cu capital integral romanesc.

Elaboram proiecte si lucrari in diferite forme de colaborare, avand propria baza de productie cu spatii de depozitare inchise si deschise, cu acces la calea ferata pentru beton si mortar, line pentru productia prefabricatelor din beton si betoanelor armate, atelier pentru elementele din metal, lemn, aluminiu si tamplarie din PVC si detine propriul parc auto si mecanizare.

Organizarea companiei este făcută după o schemă managerială flexibilă, cu compartimente bine delimitate care relaționează ușor și se completează în orice moment.Performanța

Întreaga activitate a firmei se supune imperativelor calității, compania primind numeroase premii și trofee pentru obiectivele puse în operă.
IASICON S.A. are performanţe financiare ridicate, cu un număr mediu de 200 de angajați și o cifră medie de afaceri pentru ultimii 3 ani de peste 51.200.000 lei, ce se reflectă prin realizarea de noi investiţii din profitul reinvestit în proiecte imobiliare, în activități hoteliere și în dezvoltarea unor capacități de producție pentru construcție și montaj, fapt care a dus la diversificarea activității și creșterea productivității.           
Anul Cifra de afaceri
2011 102,133,225 lei
2012 93,894,169 lei
2013 100.665.151 lei


Excelența

Prin intermediul companiei IASICON S.A. oferim tuturor partenerilor nostri posibilitatea de a realiza constructii remarcabile calitativ, predate la timp si in bugetul stabilit. Avem o temelie sanatoasa de valori cum ar fi: simțul de răspundere, respectul tradiției și al onoarei, grija pentru detaliu și dragostea pentru munca bine făcută, ce ne asigura noua si beneficiarilor nostri atingerea scopului comun de a construi eficient si durabil. Va invitam sa aflati mai multe despre compania noastra si sa ne faceti placerea de a va avea alaturi de noi ca parteneri.


© IASICON S.A.