Lucrări executate

Cetatea Neamtului

Reabilitarea monumentului istoric „Cetatea Neamtului”

Reabilitarea Cetatii Neamtului din orasul Targu Neamt a fost finalizata in 2009. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au cuprins: lucrari de zidarie, plansee din beton pe structura metalica si pardoseli din stejar, pardoseli din piatra si pavaje, hidroizolare si termoizolare a teraselor, tamplarie din lemn masiv(stejar), finisaje cu aspect de epoca, instalatii electrice, termice, sanitare, retele de apa si canalizare, iluminare publica si arhitecturala, restaurarea podului si drumului de acces catre citadela.


Muzeul Unirii

Consolidarea si restaurarea Muzeului Unirii din Iasi

Lucrarea a fost finalizata in anul 2009. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au curpins: consolidarea fundatiilor, peretilor si planseelor, lucrari de zidarie, plansee din beton, pardoseli din parchet pe suport de brad, reparatii si reabilitarea tamplariei interioare si exterioare, tencuieli din mortar, instalatii termice, electrice si sanitare, retele de apa si canalizare, iluminat arhitectural, ignifugarea sarpantei, finisaje din var lavabil, ornamente din frunze de aur de epoca si lucrari de amenajare a curtii interioare.


Palatul "Al. I. Cuza"

Lucrari de consolidarea si restaurare pentru Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa

Lucrarile au fost finalizate in 2010 si au constat in consolidari, construirea unor anexe si amenjari exterioare. Lucrarile executate au inclus: lucrari de zidarie, injectari speciale impotriva infiltratiilor de apa, pardoseli din marmura si parchet, restaurarea scarii interioare, tamplarie din stejar laminat, finisaje interioare, lucrari de amenajare a facilitatilor sanitare, invelitoarea din zinc, instalatii termice, electrice si sanitare, iluminat public si arhitectural, restaurarea portii din fata si a imprejmuirii.


Palatul Culturii, Iasi

Lucrari de consolidare si restaurare pentru Palatul Culturii, Iasi

Lucrarile principale executate in cadrul proiectului includ consolidari si restaurari ce sunt alcatuite din: injectari a laptelui de ciment, injectari ale unei substante speciale impotriva infiltratiilor, consolidarea peretilor prin camasuieli, consolidarea planseelor cu profile metalice, tiranti forati, sistem de drenare, pardoseli din marmura si parchet, tamplarie din stejar laminat, finisaje interioare, restaurarea finisajelor de epoca, restaurarea tamplariei interioare, a ceramicii si obiectelor sanitare, a invelitorii din zinc, restaurarea ornamentelor din zinc, consolidarea structurii, restaurarea ornamentelor interioare si exterioare, restaurarea fatadelor si a instalatiilor electrice, termice si canalizare.


Biserica Armeana

Consolidarea si restaurarea Bisericii Armene "SF. Nascatoare" din Iasi

Lucrarile la biserica au fost finalizate in anul 2008 si au fost alcatuite din : lucrari de consolidare a elementelor structurale, a scarii spirala, construirea unei centuri la nivelul cornisei si in jurul cupolei, restaurarea pardoselii si treptelor din altar, scarii de acces din lemn, structurii din lemn a clopotelor, a usilor metalice de la intrare si a crucilor de pe biserica, instalatiile electrice, termice, de securitate si canalizare, iluminat arhitectural si a aleelor din lespezi din piatra.


Palatul Copiilor

Consolidarea si restaurarea Palatul Copiilor si Tineretului din Iasi

Lucrarile au fost finalizate in anul 2007. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au inclus: consolidarea fundatiilor, peretilor si planseelor, refacerea zidariei, plansee din beton, pardoseli din parchet , tamplarie laminata interioara si exterioara, camasuieli la pereti, tencuieli din mortar, pardoseli din gresie si marmura, instalatii termice, electrice si sanitare, retele de apa si canalizare, iluminat arhitectural, ingnifugare sarpanta, lucrari de echipare pentru sala de spectacole si curtea interioara.


Teatrul National

Restaurarea si consolidarea Teatrului National „Vasile Alecsandri” Iasi

Lucrarile principale executate in cadrul proiectului au in clus activitati de consolidare si restaurare si au fost alcatuite din: injectari cu lapte de ciment, injectari cu substante speciale pentru combaterea infiltratiilor de apa, micropiloti forati, consolidarea peretilor prin camasuire, consolidarea planseelor, consolidarea boltii salii de spectacole, restaurarea salii de spectacole, pardoseli din marmura, mocheta si parchet, tamplarie laminata din stejar, restaurarea tamplariei interioare, restaurarea finisajelor de epoca, obiectelor sanitare de epoca, restaurarea invelitorii din zinc, restaurarea ornamentelor din zinc, restaurarea ornamentelor interioare si exterioare, restaurarea fatadelor, retele electrice, termice, canalizare si ventilatie.


Alte lucrari semnificative

 • Restaurarea si consolidarea Bisericii Sf. Sava, Iasi Galerie
 • Consolidare, restaurare si extindere la Palatul de Justitie Satu Mare;

ITC Ploiesti

Sediul Inspectoratului Teritorial in Constructii, Ploiesti

Lucrarile au fost finalizate in 2005. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului includ: Structura pe cadre din beton armat cu inchideri realizate din panouri de alucobond si pereti cortina si pereti despartitori din gips-carton. Confortul termic este asigurat de catre tamplaria din aluminiu si geamuri termopan si centrala termica. Finisajele interioare au fost facute cu materiale moderne: ceramica si gresie, pardoseli incalzite – parchet si mocheta, var lavabil. Proiectul a inclus deasemenea infrastructura zonei de parcare, sistemul de canalizare, alimentarea cu apa si iluminatul.


DSVSA Iasi

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Iasi

Lucrarile au fost finalizate in anul 2009. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au fost: structura de rezistenta din beton armat, zidarie exterioara din BCA si interioara din caramida, compartimentari interioare din gips-carton, tencuieli cu mortar si glet de ipsos, pardoseli din gresie si covor PVC, tamplarie interioara si exterioara din aluminiu, fatade cu pereti cortina si placaje cu alucobond, zugraveli cu var lavabil, terase circulabile si necirculabile, tavane suspendate casetate, instalatii electrice, termice, sanitare si de ventilatie, retele de apa si canalizare, fatada cu termosistem si tencuieli tip baumit.


DADR Iasi

Cladirea sediului Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala - Iasi

Lucrarile au fost finalizate in anul 2010. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au fost: structura de rezizstenta din beton armat, zidarie exterioara din BCA si interioara din caramida, tencuieli cu mortar si glat de ipsos, compartimentari interioare din gips carton, pardoseli din gresie si parchet lamelar, tamplarie interioara si exterioara din aluminiu, fatade cu pereti cortina si placaje cu alucobond, zugraveli cu var lavabil, tavane suspendate casetate, instalatii electrice, termice, sanitare si de ventilatie, retele de apa si canalizare, fatada cu termosistem si tencuieli tip baumit, termo si hidroizolatie la terase.


Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui

Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui

Lucrarile au fost finalizate in 2008. O cladire de birouri moderna a fost construita, fiind alcatuita din 2 sectiuni P+2, respectiv P+5, cu o sala de conferinte de 200 de locuri, hala de expozitii de 450 mp. Principalele lucrari efectuate au fost: structura din cadre din beton armat cu inchideri realizate din panouri de alucobond si pereti cortina; compartimentari din gips-carton; izolatia termica tip Baumit, ferestre cu cadre din aluminiu si geamuri duble incalzite; finisajele interioare sunt facute cu materiale moderne: placi de ceramica si gresie; pardoseli facute din lemn de esenta tare si covor pvc; zugraveli din var lavabil. In cadrul proiectului infrastructura este alcatuita din locurile de parcare, canalizare, alimentare cu apa potabila si iluminat.


Institutul Regional de Oncologie - Iasi

Institutul Regional de Oncologie - Iasi

Cladirea Institutului regional de Oncologie Iasi este impartita in 9 sectiuni cu urmatoarele regimuri de inaltime: subsol, demisol, parter, si 7 etaje, la care se poate adauga si laboratorul subteran de radioterapie, statia de oxigen, statia de fluide medicale, zona centralei termice si zona transformatorului electric.
Cladirea masoara ca suprafata 25,750 mp.


Dream Village

Complexul de locuinte „Dream Village”, Iasi

Proiectul a fost finalizat in 2010 si este alcatuit din 5 blocuri de apartamente cu demisol, parter, 10 etaje si mansarda. Acestea sunt conectate la toate utilitatile necesare, incluzand zonele de acces si parcari pentru toti viitorii locatari. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului includ: structura din beton armat monolit si peretii despartitori din caramida, BCA si gips-carton, dupa caz. Confortul termic este asigurat de catre un sistem BAUMIT, tamplarie din PVC cu geam termopan si centrala termica proprie. Accesul la etajele superioare se poate face atat prin intermediul scarilor dar si cu ajutorul celor doua lifturi, pentru fiecare sectiune.


Alte lucrari semnificative

 • Modernizarea Aeroportului Internațional Iasi Galerie
 • Blocurile de locuinte "IASICON Towers" Galerie
 • Blocuri de locuinte C. A. Rosetti Galerie
 • Ansambluri de locuințe ANL Iași; Galerie
 • Sediu birouri IASICON Galerie
 • Cladire Tehnopolis Iasi Galerie
 • Modernizarea şi extinderea capacităţii de producţie S.C. Totalgaz Industrie S.R.L.- Iaşi
 • Zona de agrement Ciric Iaşi
 • Blocuri locuinte – 2 tronsoane, str. Tudor Vladimirescu nr. 45;
 • Înlocuire colector – Municipiul Iași;
 • Rețele de distribuție a apei, stații de epurare și rețele de canalizare – Județele Iași și Botoșani;
 • Stație de tratare mecano-biologică – Județul Suceava;
 • Modernizare drumuri locale - Județul Iași;

 • Consolidarea si reabilitarea imobilului "Centrul de Gastroenterologie si Hepatologie", Iasi
 • Reparatii capitale, Consolidare, Restaurare, Amenajari si Extindere la Palatul de Justitie, Satu Mare
 • Lucrari de Consolidare, Restaurare la obiectivul Sinagoga Mare, Municipiul Iasi
 • Valorificarea turistica a Ansamblului Metropolitan din Iasi
 • Executia lucrarilor de consolidare si reabilitare la Sinagoga Mare din Harlau
 • Lucrari de restaurare a Cetatii Soroca cu amenajarea spatiului aferent
 • Reabilitarea Bisericii Aroneanu, comuna Aroneanu, jud. Iasi
 • Construirea bazei DSPM si cladirei administrative, IASI
 • Lucrari de executie Adapost pentru animale, TOMESTI
 • Lucrari de amenajare a zonei de agrement Ciric
 • Construirea caminului studentesc "Buna Vestire" - 120 locuri
 • Construire centru de afaceri SORANA, Soseaua pacurari nr. 127
 • Pastravaria, anexe, bransament la utilitati si imprejmuire comuna Borca Jud. Neamt
 • Infiintarea sistemului de canalizare la comuna Todiresti, Jud. Iasi
 • Extinderea sistemului de canalizare in zona limitrofa orasului Iasi (partea II)
 • Construirea centrului de management integrat al deseurilor (CMID), inclusiv a Statiei de Sortare si a Statiei de Tratare a Levigatului, la ROSIESTI din cadrul proiectului "Sistem integrat de management al deseurilor solide in Jud. Iasi"
 • Executia noilor bazine Anaerob, Anoxic si Aerare pentru noua linie biologica 3"
 • CL12 Modernizarea sistemului de canalizare in Harlau
 • CL13 Modernizarea sistemelor de apa si canalizare in Podu Iloaiei
 • Instalatii de tratare si inchiderea depozitelor neconforme de deseuri in jud. Sibiu
 • Extindere si modernizare "Centru de Management al Deseurilor in judetul Iasi"
 • Modernizare drum Ciurea-Piciorul Lupului-Slobozia, Modernizare drumuri locale, Comuna Ciurea, jud. Iasi si Construirea centrului de servicii de tip Afterschool

© IASICON S.A.