Reabilitarea monumentului istoric „Cetatea Neamtului”
Reabilitarea Cetatii Neamtului din orasul Targu Neamt a fost finalizata in 2009. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au cuprins: lucrari de zidarie, plansee din beton pe structura metalica si pardoseli din stejar, pardoseli din piatra si pavaje, hidroizolare si termoizolare a teraselor, tamplarie din lemn masiv(stejar), finisaje cu aspect de epoca, instalatii electrice, termice, sanitare, retele de apa si canalizare, iluminare publica si arhitecturala, restaurarea podului si drumului de acces catre citadela.
Consolidarea si restaurarea Muzeului Unirii din Iasi
Lucrarea a fost finalizata in anul 2009. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au curpins: consolidarea fundatiilor, peretilor si planseelor, lucrari de zidarie, plansee din beton, pardoseli din parchet pe suport de brad, reparatii si reabilitarea tamplariei interioare si exterioare, tencuieli din mortar, instalatii termice, electrice si sanitare, retele de apa si canalizare, iluminat arhitectural, ignifugarea sarpantei, finisaje din var lavabil, ornamente din frunze de aur de epoca si lucrari de amenajare a curtii interioare.
Lucrari de consolidarea si restaurare pentru Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa
Lucrarile au fost finalizate in 2010 si au constat in consolidari, construirea unor anexe si amenjari exterioare. Lucrarile executate au inclus: lucrari de zidarie, injectari speciale impotriva infiltratiilor de apa, pardoseli din marmura si parchet, restaurarea scarii interioare, tamplarie din stejar laminat, finisaje interioare, lucrari de amenajare a facilitatilor sanitare, invelitoarea din zinc, instalatii termice, electrice si sanitare, iluminat public si arhitectural, restaurarea portii din fata si a imprejmuirii.
Lucrari de consolidare si restaurare pentru Palatul Culturii, Iasi
Lucrarile principale executate in cadrul proiectului includ consolidari si restaurari ce sunt alcatuite din: injectari a laptelui de ciment, injectari ale unei substante speciale impotriva infiltratiilor, consolidarea peretilor prin camasuieli, consolidarea planseelor cu profile metalice, tiranti forati, sistem de drenare, pardoseli din marmura si parchet, tamplarie din stejar laminat, finisaje interioare, restaurarea finisajelor de epoca, restaurarea tamplariei interioare, a ceramicii si obiectelor sanitare, a invelitorii din zinc, restaurarea ornamentelor din zinc, consolidarea structurii, restaurarea ornamentelor interioare si exterioare, restaurarea fatadelor si a instalatiilor electrice, termice si canalizare.
Consolidarea si restaurarea Bisericii Armene "SF. Nascatoare" din Iasi
Lucrarile la biserica au fost finalizate in anul 2008 si au fost alcatuite din : lucrari de consolidare a elementelor structurale, a scarii spirala, construirea unei centuri la nivelul cornisei si in jurul cupolei, restaurarea pardoselii si treptelor din altar, scarii de acces din lemn, structurii din lemn a clopotelor, a usilor metalice de la intrare si a crucilor de pe biserica, instalatiile electrice, termice, de securitate si canalizare, iluminat arhitectural si a aleelor din lespezi din piatra.
Consolidarea si restaurarea Palatul Copiilor si Tineretului din Iasi
Lucrarile au fost finalizate in anul 2007. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au inclus: consolidarea fundatiilor, peretilor si planseelor, refacerea zidariei, plansee din beton, pardoseli din parchet , tamplarie laminata interioara si exterioara, camasuieli la pereti, tencuieli din mortar, pardoseli din gresie si marmura, instalatii termice, electrice si sanitare, retele de apa si canalizare, iluminat arhitectural, ingnifugare sarpanta, lucrari de echipare pentru sala de spectacole si curtea interioara.
Restaurarea si consolidarea Teatrului National „Vasile Alecsandri” Iasi
Lucrarile principale executate in cadrul proiectului au in clus activitati de consolidare si restaurare si au fost alcatuite din: injectari cu lapte de ciment, injectari cu substante speciale pentru combaterea infiltratiilor de apa, micropiloti forati, consolidarea peretilor prin camasuire, consolidarea planseelor, consolidarea boltii salii de spectacole, restaurarea salii de spectacole, pardoseli din marmura, mocheta si parchet, tamplarie laminata din stejar, restaurarea tamplariei interioare, restaurarea finisajelor de epoca, obiectelor sanitare de epoca, restaurarea invelitorii din zinc, restaurarea ornamentelor din zinc, restaurarea ornamentelor interioare si exterioare, restaurarea fatadelor, retele electrice, termice, canalizare si ventilatie.
Alte lucrari semnificative
Sediul Inspectoratului Teritorial in Constructii, Ploiesti
Lucrarile au fost finalizate in 2005. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului includ: Structura pe cadre din beton armat cu inchideri realizate din panouri de alucobond si pereti cortina si pereti despartitori din gips-carton. Confortul termic este asigurat de catre tamplaria din aluminiu si geamuri termopan si centrala termica. Finisajele interioare au fost facute cu materiale moderne: ceramica si gresie, pardoseli incalzite – parchet si mocheta, var lavabil. Proiectul a inclus deasemenea infrastructura zonei de parcare, sistemul de canalizare, alimentarea cu apa si iluminatul.
Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Iasi
Lucrarile au fost finalizate in anul 2009. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au fost: structura de rezistenta din beton armat, zidarie exterioara din BCA si interioara din caramida, compartimentari interioare din gips-carton, tencuieli cu mortar si glet de ipsos, pardoseli din gresie si covor PVC, tamplarie interioara si exterioara din aluminiu, fatade cu pereti cortina si placaje cu alucobond, zugraveli cu var lavabil, terase circulabile si necirculabile, tavane suspendate casetate, instalatii electrice, termice, sanitare si de ventilatie, retele de apa si canalizare, fatada cu termosistem si tencuieli tip baumit.
Cladirea sediului Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala - Iasi
Lucrarile au fost finalizate in anul 2010. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului au fost: structura de rezizstenta din beton armat, zidarie exterioara din BCA si interioara din caramida, tencuieli cu mortar si glat de ipsos, compartimentari interioare din gips carton, pardoseli din gresie si parchet lamelar, tamplarie interioara si exterioara din aluminiu, fatade cu pereti cortina si placaje cu alucobond, zugraveli cu var lavabil, tavane suspendate casetate, instalatii electrice, termice, sanitare si de ventilatie, retele de apa si canalizare, fatada cu termosistem si tencuieli tip baumit, termo si hidroizolatie la terase.
Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui
Lucrarile au fost finalizate in 2008. O cladire de birouri moderna a fost construita, fiind alcatuita din 2 sectiuni P+2, respectiv P+5, cu o sala de conferinte de 200 de locuri, hala de expozitii de 450 mp. Principalele lucrari efectuate au fost: structura din cadre din beton armat cu inchideri realizate din panouri de alucobond si pereti cortina; compartimentari din gips-carton; izolatia termica tip Baumit, ferestre cu cadre din aluminiu si geamuri duble incalzite; finisajele interioare sunt facute cu materiale moderne: placi de ceramica si gresie; pardoseli facute din lemn de esenta tare si covor pvc; zugraveli din var lavabil. In cadrul proiectului infrastructura este alcatuita din locurile de parcare, canalizare, alimentare cu apa potabila si iluminat.
Institutul Regional de Oncologie - Iasi
Cladirea Institutului regional de Oncologie Iasi este
impartita in 9 sectiuni cu urmatoarele regimuri de inaltime: subsol,
demisol, parter, si 7 etaje, la care se poate adauga si laboratorul
subteran de radioterapie, statia de oxigen, statia de fluide medicale,
zona centralei termice si zona transformatorului electric.
Cladirea masoara ca suprafata 25,750 mp.
Complexul de locuinte „Dream Village”, Iasi
Proiectul a fost finalizat in 2010 si este alcatuit din 5 blocuri de apartamente cu demisol, parter, 10 etaje si mansarda. Acestea sunt conectate la toate utilitatile necesare, incluzand zonele de acces si parcari pentru toti viitorii locatari. Principalele lucrari executate in cadrul proiectului includ: structura din beton armat monolit si peretii despartitori din caramida, BCA si gips-carton, dupa caz. Confortul termic este asigurat de catre un sistem BAUMIT, tamplarie din PVC cu geam termopan si centrala termica proprie. Accesul la etajele superioare se poate face atat prin intermediul scarilor dar si cu ajutorul celor doua lifturi, pentru fiecare sectiune.
Alte lucrari semnificative
© IASICON S.A.